Hallo !

Ik ben Marieke Spekschate en sinds januari 2017 demonstratrice bij Stampin’ Up!

Jaren geleden werd ik door een hele lieve collega overladen met allemaal mooie kaartjes tijdens een wat minder leuke periode in mijn leven. Nu ik daar op terugkijk gaf elk kaartje mij weer een boost om door te gaan en naar de toekomst te kijken. Een positief gevoel op het moment dat je een kaartje krijgt, hoe eenvoudig kan het zijn?!

Ik verzorg gezellige workshops aan groepjes, maar in overleg kan ik ook individuele workshops verzorgen. Wil jij gewoon een keer wat materialen bekijken of testen, ook dat kan natuurlijk! Wil jij een keer een workshop volgen samen met een aantal collega’s, vriendinnen of ben jij op zoek naar een nieuwe toffe hobby?

 

Vind jij het ook leuk om iemand een persoonlijke groet te sturen middels een kaartje. Ik maak ook kaartjes die je bij mij kunt kopen voor €1,50 p.s. !

Bekijk hier de online webshop van Stampin’ Up! Liever langskomen om samen een keuze te maken of via de mail de bestelling doorgeven? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar mariekekruiper@hotmail.com en vraag naar de mogelijkheden.

Tot snel!

Creatieve groet,

Marieke Spekschate

Advertenties