Kleuren van stempels!

Leuk leuk… Ik ben weer eens aan de slag met mijn fotoalbum. Daar gaat best veel tijd in zitten… Elke keer als ik door het boek blader, bedenk ik wel weer nieuwe dingen die nog lijken te ontbreken in het album. Kortom, komt het album ooit af?!

Natuurlijk zitten er in een fotoalbum veel foto’s, maar naast de foto’s wil ik ook mijn beleving opschrijven en natuurlijk een beetje creativiteit toevoegen. Vandaag ging ik aan de slag met de boom uit de stempelset Puur Natuur en de stampin write markers. Het is eigenlijk heel simpel. Je kleurt met de markers jouw stempel in en stempelt de afdruk op je papier.

Wil je kleureffect? Dat kan natuurlijk! Gebruik gewoon de kleuren door elkaar en wees niet precies met het kleuren. Zorg er wel voor dat de hele stempel inkt bevat en dat je met de lichte marker start met kleuren….

Wil jij markers of andere producten van Stampin Up bestellen? Tot eind maart kun je uit de SAB catalogus een gratis artikel uitkiezen bij een bestelling vanaf 60 euro. Stuur jouw bestelling door naar mariekekruiper@hotmail.com.

Je bestelling kun je ophalen in Raalte, maar verzenden kan natuurlijk ook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s