Creatieve uitdaging van september

Oké… Daar is ie dan! Een oranje envelop van mijn demo mama met toffe Stampin up dingetjes er in….! Een grote groep dames gaat allemaal met dezelfde materialen aan de slag. Leuk leuk. Natuurlijk heb ik ook nu weer ideeën genoeg, maar om met alle gekregen dingen iets te maken zonder dat je iets maakt dat op een andere creatie lijkt is nog niet zo eenvoudig. Goed gelukkig had ik de afgelopen weken weinig tijd, dus veel van mijn ideeën leken op die van anderen… Dus tsja… Opnieuw op zoek naar een idee. Op het moment dat ik start springt voor mij vooral de restvorm er bovenuit. Daar moet ik toch iets mee doen…. Maar wat?

Zoals jullie misschien al weten houd ik van het maken van eigen achtergrondjes… Maar ja wat doe ik dan met dat stukje dsp. Toch maar even iets proberen… Na het maken van mijn zig-zag lijn snijd ik de tekst uit met de big shot. Om nog meer contrast te krijgen doe ik dit ook met een vel Mango Melodie.

Vervolgens kijk ik hoe ik mijn dsp wil gebruiken en natuurlijk het leuke stukje Chicken Wire Elements. Deze knip ik in 4 stukjes en plak ik op mijn kaartje. Oh ik vergeet helemaal te vertellen dat dit velletje dubbelzijdig is! Aan de ene kant is het velletje wit en de andere kant is zilver kleurig.

Oké nu alles plakken, touwtje strikken en klaar is kees!

Wil je weten wat ik met de restjes heb gedaan? Houdt dan mijn blog in de gaten! Wil jij ook een keer kennis maken met Stampin’ Up? Aanstaande donderdag geef ik van 19.30 uur tot 21.00 uur een kennismakingsworkshop voor maar € 5! Geef je snel op, want vol is vol!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s